Internet

Pratite nas na Google news

Facebook ima novi logo - pogledajte kako izgleda

Facebook ima novi logo - pogledajte kako izgleda
Foto: N.N. | Facebook ima novi logo - pogledajte kako izgleda
N.N.

Facebook je svoje postojanje započeo kao aplikacija. Sada, 15 godina kasnije, kompanija nudi brojne proizvode koji ljudima pomažu da se povežu sa prijateljima i porodicom, ali i prošire svoj posao.

A čini se da je došlo vreme za promjene, jer je Facebook odlučio da redizajnira svoj brending kako bi bio jasniji u vezi sa svojim proizvodima.

Kompanija sada ima novi logo koji bi trebalo da je jasnije odvoji od Facebook aplikacije - koja će imati sopstveni brending.

Novi logo je dizajniran kako bi bio što jasniji i vizuelno drugačiji od same aplikacije. Ljudi bi trebalo da znaju čije porizvode koriste, izjavio je Facebook u postu na svom Blogu.

Facebook je takođe počeo da dodaje slogan "od Facebooka" na svim svojim aplikacijama, a sada će taj jezik imati i novi logo.

Početkom godine, kompanija je predstavila i planove za integraciju platformi za slanje poruka (WhatsApp, Instagram i Messenger), a dobar deo fokusa biće stavljen i na privatnost korisnika i dodavanje enkripcije porukama.

Ovaj potez bi samo trebalo da zacementira Facebookovu dominaciju na polju aplikacija za slanje poruke u godinama koje dolaze.

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije