Internet

Google Pixel 6 Pro osvanuo na videozapisu

Google Pixel 6 Pro osvanuo na videozapisu
Foto: N.N. | Google Pixel 6 Pro osvanuo na videozapisu

Pixel 6 Pro imat će 6,7-inčni QHD+ zakrivljeni zaslon od 120 Hz, senzor otiska prsta ispod zaslona i trostruke kamere sa 4X telefoto lećom u periskopskom stilu.

Google je još u avgustu službeno najavio Pixel 6 i Pixel 6 Pro pametne telefone pogonjene firminim Tensor SoC-om, zbog kojeg će navodno konkurisati vodećim uređajima ostalih proizvođača. Od tad su se pojavile snimke maketa postavljenih u Googleovoj trgovini u Njujorku, no prolaznici su ga mogli vidjeti samo sa stražnje strane, pa je još štošta toga bilo ostavljeno za maštu.

Međutim, korisnik Twittera M. Brandon Li, objavio je u utorak videozapis koji prikazuje Pixel 6 Pro sa svih strana, no sudeći po neobičnom Googleovom logotipu na stražnjici uređaja, čini se da je riječ o pretprodukcijskom modelu

"Logotip označava da je vjerovatno riječ o pretprodukcijskom modelu, što znači da je moguće da će biti nekih razlika između onoga što vidite ovdje i pravog uređaja", napominje Brandon Li, no u komentarima je istaknuo da zna da je riječ o PVT (Production Validation Test) verziji uređaja, koja je gotovo uvijek identična onoj "pravoj".

Osim toga, ovim je videozapisom potvrđeno i da Pixel 6 Pro ima sjajni finiš, što se nekima vjervatno neće svidjeti zbog problema s ostavljanjem otisaka prstiju, no rješenje za to svakako je stavljanje zaštitne maske. Standardni Pixel 6, barem kako navode prijašnji renderi, trebao bi imati matiranu stražnju stranu.

Podsjetimo, Google novim Pixelima želi snažno zakoračiti na tržište flagship pametnih telefona, navodeći da će im za to uveliko pomoći Tensor SoC za kojeg viši potpredsjednik Googlea, Rik Osterloh, tvrdi da će biti vodeći na tržištu.

Još nije poznato kada će Pixel 6 i Pixel 6 Pro uređaji izaći na tržište.

(Bug)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije