Internet

Google Workspace dostupan za tri milijarde korisnika

Google Workspace dostupan za tri milijarde korisnika
Foto: Pixabay | Google Workspace dostupan za tri milijarde korisnika
N.N.

Google unosi ogromne promjene u svoje online usluge. Otvara Workspace ponudu (ranije nazvanu G Suite) svim korisnicima sa Google nalogom, što znači da više ne morate da imate profil preduzeća da biste koristili dodatne funkcije u Drive-u, Meet-u, Dokumentima, Tabelama i mnogim drugim.

Prema saopštenju za štampu, "sada sve tri milijarde i više postojećih korisnika kompanije širom potrošača, preduzeća i obrazovanja imaju pristup potpunom iskustvu Google Workspace".

Moraćete da uključite Google ćaskanje u Gmail-u da biste omogućili ovo integrisano iskustvo, koje se možda ne osjeća kao velika promjena jer su besplatni nalozi već imali pristup stvarima kao što su Disc i Dokuments.

Međutim, Workspace sa sobom donosi funkcije poput pametnih prijedloga u e-porukama ili dokumentima, mogućnost @ -pominjanja drugih korisnika da bi ih dodao zadacima i predstavio Google dokumente, tabele ili prezentacije direktno u okviru vaših Meet poziva.

Iako većina ovih funkcija sada postaje besplatna, kompanija predstavlja plaćenu verziju pod nazivom Google Workspace Individual. Cilja se na vlasnike malih preduzeća i pruža "vrhunske mogućnosti, uključujući pametne usluge rezervacije, profesionalne video sastanke, personalizovani marketing putem e-pošte i još mnogo toga na putu".

(B92.net)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije