Internet

Google mape dodaju igricu "Zmijica"

Google mape dodaju igricu "Zmijica"
Foto: N.N. | Google mape dodaju igricu "Zmijica"

​Google ima naviku da uvodi novine za prvi april koje traju i nakon što su šale prošle, a to se ne mijenja ni u 2019. godini. Kompanija je dodala legendarnu Nokia igricu, Snake, (prvi put predstavljena na Nokia 6110 1997. godine) na Google Maps gdje ćete moći da igrate klasik među igricama, a za ovu priliku tematski je smještena oko velikih gradova.

Postoji šest gradova koje možete da izaberete: Kairo, Sao Paulo, London, Sidnej, San Francisko i Tokio. Igraćete kao dvospratni autobus koji lovi putnike u Londonu, na primjer, dok ćete igrati kao trola u San Francisku ili prigradski voz u Tokiju. Takođe možete da izaberete „svjetsku“ mapu ako biste radije da skupljate putnike na planetarnom nivou.

Zmija će biti dostupna samo preko menija u Google Maps Android i iOS aplikacijama u trajanju od oko "oko nedjelju dana". Međutim, nećete ostati bez nje ni nakon isteka ovog roka, srećom. Google je takođe kreirao namenski veb sajt koji će ponuditi igru na desktopu i mobilnom telefonu i nakon što prođe početna zainteresovanost.

(PCPress/Engadget)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije