Internet

Google najavio apdejt iznenađenja za Android Auto korisnike

Google najavio apdejt iznenađenja za Android Auto korisnike
Foto: Ilustracija | Google najavio apdejt iznenađenja za Android Auto korisnike
N.N.

Google je nedavno objavio novo ažuriranje za Android Auto. Nova verzija aplikacije koju korisnici mogu da preuzmu nosi oznaku 6.6.1122, dok je prethodno ažuriranje od 28. maja bilo 6.5.1119. Šta je novo u Android Auto 6.6?

Ako aplikaciju koristite neko vrijeme, vjerovatno već znate da Google ne pruža nikakav dnevnik promena za ažuriranja Android Auta, pa tako korisnici koji ih instaliraju moraju sami da utvrde šta je poboljšano.

S druge strane, već znamo da nekoliko novih Android Auto funkcija radi, a postoji šansa da ovo ažuriranje utire put za njihovo uvođenje, piše Autoevolution.

Na primjer, Google je na I/O 2021 u maju najavio da će Android Auto podržavati Fast Pair u nekim automobilima, što znači da će korisnicima trebati samo jedan dodir da upare Android pametne telefone sa glavnim jedinicama u svojim vozilima. Zato će podešavanje Android Auta biti mnogo jednostavnije i zahtijevaće minimalnu konfiguraciju od strane korisnika, prenosi PC Press.

Osim toga, Google radi i na alatki za rješavanje problema sa Android Auto vezom za one koji se i dalje oslanjaju na "žičani" režim. Drugim riječima, alatka za rješavanje problema pomoći će korisnicima da se izbore sa problemima koji se pojavljuju prilikom pokretanja Android Auta pomoću kabla. Međutim, nije predviđeno tačno vrijeme kada bi alat za rješavanje problema mogao da bude objavljen.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije