Internet

Najigranije igre na Steamu u 2018. godini

Najigranije igre na Steamu u 2018. godini
Foto: N.N. | Najigranije igre na Steamu u 2018. godini
N.N.

Pored liste igara koje se ostvarile najveću zaradu u 2018. godini, Steam nam je prikazao i listu igara koje su imale najviše igrača u jednom trenutku.

Kao i u prethodnom tekstu, igre su podijeljene u četiri grupe. Sada ćemo pogledati koji naslovi su imali najveći broj korisnika u istom trenutku.

Verujemo da bi mnoge fanove zanimali neki veći brojevi, kada su u pitanju najigranije igre, ali ovoga puta u prvu kategoriju spadaju igre koje su u jednom trenutku imale više od 100,000 korisnika. Neki naslovi sa ove liste su zabilježili mnogo veće brojke od 100 hiljada igrača, pa pored očekivanih igara kao što su Dota 2, PUBG, CS:GO, na ovoj listi nalaze se i Rainbow Six Siege, Path of Exile, GTA V, Realm Royale, Warfrafe, Monster Hunter World i legendarna Valveova igra Team Fortress 2.

Na drugoj listi nalaze se naslovi koji su imali više od 50,000 igrača u jednom trenutku. Interesantno je da je Sports Interactive oborio tu cifru sa svoja dva naslova: FM18 i FM19. Ovdje se nalaze još i Rocket League, Kingod Come Deliverance, Garrys Mod, pa čak i Artifact, koji je nakon svog izlaska masovno gubio igrače, da bi sada ta brojka iznosila oko 5 hiljada.

U igrama preko 25,000 aktivnih igrača nalaze se i neki noviji naslovi, pa čak i igre starije od 15 godina. Tako da tu možemo naći Fallout 4, Witcher III, a pored njih stoji i Counter Strike, koji je izašao davne 2000. godine.

Neki naslovi na ovim listama su definitvno i podbacili, pa se vjerovatno nalaze sa manjim brojem igrača nego što su početno očekivali. Ukoliko želite da pogledate kompletnu listu, možete to uraditi klikom na ovaj link.

(RUR)

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije