Internet

Nova funkcija automatskog brisanja poruka na WhatsApp-u

Nova funkcija automatskog brisanja poruka na WhatsApp-u
Foto: Pixabay | Nova funkcija automatskog brisanja poruka na WhatsApp-u
N.N.

​Unaprjeđena je funkcija automatskog brisanja poruka nakon određenog vremenskog perioda.

WhatsApp je dodao novu funkcionalnost tako da će korisnici moći da podese podrazumijevano automatsko brisanje svih poruka i u novim četovima, javlja The Verge.

Aplikacija za razmijenu poruka u vlasništvu kompanije Meta takođe kaže da će korisnicima pružiti više opcija da izaberu poslije koliko vremena žele da se poruke obrišu.

Kada je ova funkcija prvi put pokrenuta u novembru prošle godine, korisnici su imali opciju da se poruke obrišu samo nakon sedam dana. Međutim, sada postoji opcija da se poruke obrišu nakon 24 sata ili 90 dana.

WhatsApp napominje da podrazumijevano brisanje poruka neće uticati na postojeće četove. Kada započnete novi razgovor sa nekim, pojaviće se obaviještenje da je funkcija brisanja poruka uključena.

Iako nova podrazumijevana postavka ne utiče na grupna ćaskanja, WhatsApp kaže da je dodao novu opciju prilikom kreiranja grupa kako biste omogućili ovu funkciju.

WhatsApp kaže da su nove funkcije dostupne odmah, a uputstva o tome kako da ih koristite možete pronaći u sekciji česta pitanja na sajtu WhatsApp-a.

 

(Telegraf

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije