Internet

Pratite nas na Google news

Nova verzija Facebook Messengera približava korisnike Instagramu

Nova verzija Facebook Messengera približava korisnike Instagramu
Foto: Facebook / Ilustracija | Nova verzija Facebook Messengera približava korisnike Instagramu
N.N.

Prateći nedavni redizajn Facebooka, i popularna čet aplikacija Messenger je, sa posljednjim ažuriranjem, dobila novi izgled i nekoliko novih unapređenja.

Aplikacija je, za početak, dobila redizajnirani logo, nove pozadinske čet teme, kao i dva nova načina rada, selfi stikers (selfie stickers) i veniš (vanish) mod.

Uvođenje dva nova moda posljedica je teženje za većim povezivanjem korisnika Facebooka sa njihovim prijateljima koji preferiraju Instagram.

Nova ikonica je od "čisto" plave postala plavo-ružičasta, sa prelazom boja u stilu Instagrama, što bi trebalo da ukaže na to da povezivanjem aplikacija sama komunikacija postaje dinamičnija i zabavnija.

Mogućnost menjanja tema u pozadini četa korisnicma daje veću mogućnost personalizacije, "selfie stickers" omogućava dodavanje ikonica na fotografije, a "vanish mode" brisanje prepiski, piše "The Verge".

Očekuje se da će mogućnost komunikacije sa korisnicima Instagrama, iz same aplikacije, postati dostupna uskoro, ali u početku samo za korisnike iz Sjeverne Amerike.

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije