Internet

Novi PlayStation Plus izgleda sve bolje i bolje

Novi PlayStation Plus izgleda sve bolje i bolje
Foto: Print Screen/Instagram | Novi PlayStation Plus izgleda sve bolje i bolje

Kao što je od ranije poznato, Sony će uskoro pokrenuti novu verziju svog servisa PlayStation Plus, a radiće se o konkurenciji popularnog Microsoftovog servisa Game Passa.

Ono što je kod takvih servisa bitno svakako je lista igara kojima će pretplatnici dobiti pristup, a kako stvari trenutno stoje, vlasnici Sonyjevih konzola nemaju razlog za brigu.

U novom talasu najava otkriveno je da će se u ponudi Extra i Premium nivoa naći naslovi kao što su Red Dead Redemption 2, Assassin's Creed: Valhalla, Ghost of Tsushima DC i gomila naslova za starije konzole.

Na službenom blogu objavili su 56 naslova koji će biti dio Extra (100 dolara godišnje) i Premium nivoa (120 dolara), a u sklopu Premiuma nalazi se još 29 hitova i još 29 igara za PS3. Osim toga, Premium pretplatnici dobiće pristup ograničenom testiranju novih igara, među kojima su i ekskluzive poput novog Horizona.

Premium usluga

Vrijedi spomenuti i Ubisoft+ uslugu koja će biti dostupna Extra i Premium pretplatnicima koji će dobiti pristup Ubisoft+ Classics katalogu u kojem će biti poznate i omiljene Ubisoftove franšize, a radi se o 27 naslova za početak, dok će se taj broj do kraja godine popeti do preko 50, a naposlijetku i preko 100 igara.

Inače, kad se sve zbroji i oduzme, radiće se o katalogu od preko 700 igara od prvog PlayStationa do danas, a neki od starijih naslova pojaviće se u remasteriranim verzijama.

Bitno je naglasiti i da će se streaming naslova za PS3 u junu pojaviti i u Hrvatskoj iako se isprva vjerovalo da to neće biti slučaj. Što se ograničenog testiranja novih i ekskluzivnih igara tiče, Sony najavljuje da će igrači "većinu igara" moći igrati dva ili tri sata.

Sve u svemu, servis će u našim krajevima biti dostupan od 23. juna.

(Index)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije