Internet

Reddit razmatra uvođenje funkcija poput nekih koje TikTok nudi

Reddit razmatra uvođenje funkcija poput nekih koje TikTok nudi
Foto: Tanjug/AP | Reddit razmatra uvođenje funkcija poput nekih koje TikTok nudi

Reddit razmatra mogućnost uvođenja nekih video funkcija koje podsjećaju na TikTok, navodi TechCrunch.

Iako je projekat još uvijek u ranoj fazi i nije čak ušao ni u fazu testiranja, TechCrunch kaže da bi Reddit mogao da doda alate za uređivanje videa slične TikTok-u koji korisnicima olakšavaju da “reaguju” na objavu druge osobe ili da je dodaju u svoju objavu.

Na TikTok-u možete koristiti funkciju pod nazivom Duet da stavite svoj video “rame uz rame” sa video zapisom drugog korisnika kako biste kreirali remikse, parodije i slično.

Pretprošle godine je TikTok dodao i funkciju Stitch, koja korisnicima omogućava da integrišu scene iz drugog videa u svoj.

Ovo je omogućilo brzo kreiranje smješnih odgovora na viralne video snimke, pa čak i na odgovore koji provjeravaju tačnost informacija koje kruže na platformi.

Reddit omogućava postavljanje videa na svojoj platformi, ali još uvijek nema funkcije kao što su Duet i Stitch.

Portparol Reddita je rekao za TechCrunch da se kompanija sada obraća pojedinačnim zajednicama da vidi da li su zainteresovani za nove video funkcije.

Navodno, cilj ovog projekta nije da stvori TikTok konkurenta, već da svojim korisnicima pruži još jedan način da se uključe u diskusiju, posebno ako je originalna objava takođe video.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije