Internet

Sajt sedmice: www.svetsatova.com

Sajt sedmice: www.svetsatova.com
Sajt sedmice: www.svetsatova.com

Sajt www.svetsatova.com namijenjen je onima koji satove ne doživljavaju samo kao predmet koji će im pokazati koliko je tačno vremena, već kao i modni dodatak i to veoma važan. Za neke su satovi statusni simboli moći i bogatstva, a za neke lijepe uspomene.

Kako god da je o njima mnogi ne znaju puno, a ovaj sajt je idealan da se upoznate s vrstama, izgledima i mehanikom samih satova. Na glavnom meniju možete čitati o "Breguet La Tradition", satu koji ne posjeduje brojčanik preko cijele površine, već jedan manji na kome se prikazuje vrijeme i IWC Grand Complication, satovima koji se izrađuju u limitiranim serijama od 50 komada za jednu godinu.

U podmeniju satovi možete pronaći sve marke satova razvrstane po početnim slovima njihovih imena. Krenite od slova A gdje vas očekuje Adidas i Audemars Piguet, preko slova M gdje možete čitati karakteristike i pogledati modele modnih satova, marki MontBlanc, Moschino i Movado, pa sve do kraja abecede i slova Z, gdje se nalaze satovi poznatih marki Zenith i Zodiac.

Meni forum vodi vas do poznatog mjesta gdje svi mogu da se raspitaju o satovima, raznim njihovim dodacima, ostave svoje kritike i prijedloge i pogledaju gdje mogu pronaći sat koji ih zanima. U rubrici vijesti možete pročitati najnovije vijesti iz svijeta satova. Najčešće ove vijesti pokrivaju opise novih modela satova, ali u planu je da se na ovoj stranici nađu i događaji iz same industrije satova i reportaže s raznih sajmova.

Ako imate nedoumica oko vaših omiljenih modnih dodataka, ili ako vas intresuju neki pojmovi koje možete pronaći u garantnim listovima, u rubrici pitanja, ostavite svoje pitanje, a oni koji znaju neće štedjeti riječi i slova da vam to i objasne. Još jedan način da saznate mnoge pojmove koje se tiču satova je i rubrika terminologije, gdje su pojedini termini raspoređeni kao i vrste satova po slovima abecede.

Ako vas intresuje šta još možete pronaći ukucajte www.svetsatova.com i uputite se u pretraživanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije