Internet

Šta su to skrivene Viber poruke?

Šta su to skrivene Viber poruke?
Foto: Ilustracija | Šta su to skrivene Viber poruke?
N.N.

Jedna od najpopularnijih čet aplikacija na našim prostorima korisnicima nudi dodatni stepen zaštite poruka. Skriveni Viber razgovori su zaštićeni PIN-om i nisu vidljivi za druge koji se domognu telefona korisnika.

Postupak skrivanja i otkrivanja Viber prepiske je jednostavan i brz:

- Ako ste Android korisnik, zadržite prst na razgovoru koji želite da zaštitite, pa zatim u meniju odaberete "hide chat". Potom unesete tajni PIN kod i odabrana konverzacija će biti sakrivena.

- Ako koristite iOS, potrebno je da otvorite aplikaciju, zatim da na ekranu sa razgovorima prevučete prstom razgovor na lijevo i odaberete opciju "hide".

Ako želite ponovno da otkrijete skrivenu prepisku, otvorite razgovor, povucite lijevo ili dodirnite ikonicu zupčanika u gornjem desnom uglu ekrana, prenosi Teletraf.

Zatim pronađite opciju "Unhide this chat", unesite PIN ili je otključajte otiskom prsta ili prepoznavanjem lica, u zavisnosti od toga koju ste vrstu zaštite odabrali. Prepiska će tada ponovno postati vidljiva i moći ćete da pronađete među ostalim porukama.

Ako želite da vidite listu svih svojih skrivenih razgovora prvo otvorite Viber, zatim skrolujte na dole dok ne pronađite ikonicu za pretragu. Upišite ime kontakta sa kojim imate tajnu prepisku i na ekranu ćete dobiti sve tajne poruke.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije