Internet

Telegram izbacio unapređenje - 1.000 gledalaca u video pozivu

Telegram izbacio unapređenje - 1.000 gledalaca u video pozivu
Foto: Pixabay/Ilustracija | Telegram izbacio unapređenje - 1.000 gledalaca u video pozivu
N.N.

Poslije nedavnog vrlo obimnog ažuriranja za video pozive i dijeljenje video zapisa, Telegram je predstavio nova unapređenja, a jedno od glavnih je da u grupnom video pozivu ima 1.000 gledalaca.

Iako je broj učesnika video poziva i dalje do 30, kompanija je objavila: 

"Nastavićemo da povećavamo ovo ograničenje dok se svi ljudi na Zemlji ne pridruže jednom grupnom pozivu i gledaju nas kako to proslavljamo jodlujući", objavljeno je u šali u kompanijskom postu najavljujući nova ažuriranja, prenosi B92.

Niz ažuriranja takođe poboljšava kvalitet video poruka, omogućava korisnicima da snimaju i šalju video zapise veće rezolucije, pa čak i da ih reprodukuju na cijelom ekranu. Dodirivanje video zapisa u proširenom režimu ga pauzira i tada korisnici mogu da premotaju unaprijed ili unazad.

Takođe, obični video zapisi mogu da se gledaju brzinom od 0,5 ili 2x brže. Dijeljenje ekrana je sada moguće sa zvukom za sve video pozive, uključujući 1-na-1 pozive.

Telegram uvodi objave sa vremenskom odrednicom

Ističe se da će se takođe omogućiti da zvuk sa uređaja nastavi da se reprodukuje čak i tokom snimanja video poruka. 

"Zvuk sa vašeg uređaja nastaviće da se reprodukuje dok snimate, tako da sada možete da pjevate uz svoje omiljene pjesme ili da odgovarate bez pauziranja podcasta", saopštio je Telegram.

Telegram je takođe uveo objave sa vremenskom odrednicom, tako da sada korisnici mogu u poruci da kopiraju objavu i podijele određeni trenutak u drugom chatu.

Uz to, i Telegram se kreće ka automatskom brisanju informacija. 

"Poruke u bilo kojem chatu mogu se postaviti tako da se brišu nakon 1 dana ili 1 sedmice - a sada i 1 mjesec", navodi se u poruci. Platforma za razmjenu poruka dodala je i opciju za oporavak lozinke koja se ne oslanja na nalog e -pošte.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije