Internet

Trik za drugi način otključavanja iPhonea postao hit na TikToku

Trik za drugi način otključavanja iPhonea postao hit na TikToku
Foto: Pexels | Trik za drugi način otključavanja iPhonea postao hit na TikToku

​Tehnički stručnjak iznenadio je korisnike TikToka kad je otkrio kako iPhone može da se otključa pomoću glasovnih komandi, što je mogućnost za koju mnogi nisu ni znali da postoji.

U videu je tehničar pod korisničkim imenom hardreset.info podijelio detaljna uputstva kako je to moguće uraditi. Na početku je ušao u podešavanja, zatim u sekciju pristupačnost, gdje je pritisnuo glasovnu kontrolu i izabrao opciju prilagođavanja naredbi.

Tu je dodirnuo opciju "kreiraj novu naredbu" i upisao riječi "molim otključaj moj telefon". Zatim je upisao svoju lozinku i sačuvao izmjene. Kako bi pokazao da djeluje, izgovorio je "molim otključaj moj telefon" i na ekranu se automatski unijela njegova lozinka i telefon je bio otključan, prenosi b92.

Njegovi pratioci su bili oduševljeni. "Već se vidim kako galamim 'MOLIM OTKLJUČAJ MOJ TELEFON' u vozu", "Ti si nevjerovatan", "Bravo", samo su neki od komentara korisnika TikToka.

@hardreset.info Siri will unlock your iPhone instead of you! #iphone #phone #phonetrick #lifehack #ios  prolly my spookiest beat (slowed + reverb) - prodby668

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije