Internet

Tviteraši iz regiona u gradu na Vrbasu (Foto)

Tviteraši iz regiona  u gradu na Vrbasu (Foto)
Tviteraši iz regiona u gradu na Vrbasu (Foto)

Četvrti sastanak "tviteraša" u Banjaluci "TweerUpBL" održan je u subotu u kafani "Lav", a na njemu su se okupili članovi ove društvene mreže iz Srbije, Hrvatske i BiH.

"Twitter je dvosmerna komunikacija koja je krenula iz čiste zabave. Eniak je rekao da je bilo Twittera pre 20 godina, pitanje je da li bi došlo do rata. U Banjaluci su se okupili ljudi iz regije, što je fenomenalna stvar, bolje se razumemo i stvara se dobar dijalog", rekao je Zoran Torbica aka @torbica iz Srbije i jedan od ogranizatora susreta.

Druženju su prisustvovali mnogi privrednici, blogeri i osobe zadužene za odnose sa javnošću, a među njima i Veselin Jevrosimović, direktor "ComTradea", Milan Tarot, vidovnjak, Srđan Puhalo, psiholog, te Dejan Zorić, banjalučki glumac.

"Ovo je jedna od boljih strana Twittera, kada članovi odluče da se upoznaju uživo, mada mi uglavnom znamo jedni druge. Mi to zovemo da ožive avatari. U Zenici ima nekoliko 'tviteraša', u Sarajevu više, a ovakva druženja u BiH su tek u začetku", rekla je Hana Kazazović aka @cyberbosanka iz Zenice.

Druženje su potpomogli "M:tel" i "Hemofarm", čiji je direktor Aleksandar Veselinović bio prisutan, a organizator i domaćin u Banjaluci bio je Dragan Močević iz "Prime.ba".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije