Internet

Uskoro stiže službena vijest o remakeu igre Resident Evil 4

Uskoro stiže službena vijest o remakeu igre Resident Evil 4
Foto: Print Screen/Youtube | Uskoro stiže službena vijest o remakeu igre Resident Evil 4

Iako iz japanskog Capcoma još nije stigla nikakva službena informacija, na internetu se sve češće može čuti kako bi uskoro mogao izaći remake igre Resident Evil 4 iz 2004. godine. Ta se igra smatra najboljom iz serije, a fanovi očekuju kako bi uskoro mogli igrati remake prilagođen novoj generaciji tehnologije.

Na YouTube kanalu Residence of Evil, koji je posvećen slavnoj igri, može se čuti pretpostavka kako će remake četvorke biti najavljen već ove godine, i to na Summer Games Festu koji će se održati sljedećeg mjeseca, a da bi igra mogla biti vani sljedeće godine.

Ekipa sa spomenutog kanala svoju pretpostavku temelji na Capcomovim financijskim projekcijama za ovu fiskalnu godinu, koja u njihovom slučaju traje do aprila sljedeće godine. Projekcije su vrlo optimistične, spominje se i objavljivanje novih, ali zasad neimenovanih naslova, što sve ukazuje na to da bi remake mogao izaći relativno brzo.

Osim toga, napominju kako su izvori bliski Capcomu još prije potvrdili da se na remakeu igre Resident Evil 4 već radi, a da bi igra trebala imati nešto mračniji ton i još se više približiti hororu.

(Index)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije