Internet

WhatsApp dobija novu "antistres" opciju koja će vam smanjiti nervozu

WhatsApp dobija novu "antistres" opciju koja će vam smanjiti nervozu
Foto: Pixabay | WhatsApp dobija novu "antistres" opciju koja će vam smanjiti nervozu
N.N.

Jedna od najvećih "noćnih mora" korisnika WhatsAppa je nemogućnost kontrole, odnosno mogućnosti prilagođavanja, određenih opcija i funkcija.

Čuvena poruka "Last seen", odnosno online status pored imena korisnika je upravo jedna od takvih, jer zašto bi svi vaši kontakti morali da znaju da se vi bili budni u tri sata ujutro ili da ste baš u ovom trenutku online.

Trenutno postoji mogućnost uklanjanja ovog statusa. Međutim, sada ga je moguće ukloniti po principu "sve ili ništa", odnosno informaciju je moguće ograničiti ili svima ili nikome.

Ovo će se, najvjerovatnije, uskoro promijeniti, budući da je na internet "procurio" skrinšot (slika iznad) koji sugeriše da WhatsApp razvija novu verziju aplikacije u kojoj će korisnici moći da biraju kome će omogućiti da vidi njihov "Last seen", a kome ne, prenosi Telegraf.

Ova opcija će izgledati slično podešavanju privatnosti statusa na Facebooku, što znači da ćete pristup "Last seen" informaciji moći da dodjelite svim kontaktima, samo nekim kontaktima ili "Kontaktima osim...".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije