Internet

YouTube Vanced se gasi "zbog pravnih razloga"

YouTube Vanced se gasi "zbog pravnih razloga"
Foto: Pixabay/Mizter_X94 | YouTube Vanced se gasi "zbog pravnih razloga"

Popularna aplikacija YouTube Vanced se gasi, nakon pravne prijetnje od Google-a. Kreatori Vanced-a su otkrili da će projekat biti ugašen u narednim danima, a svi linkovi za preuzimanje će biti uklonjeni.

Iako će aplikacija nastaviti da radi za svakoga ko je trenutno ima instaliranu na Android-u, bez budućih ažuriranja, vjerovatno će uskoro prestati da radi u potpunosti.

 

Developeri ove aplikacije kažu da su morali da ugase projekat “zbog pravnih razloga”

Vanced je popularna YouTube aplikacija treće strane za Android, posebno zato što omogućava korisnicima YouTube-a da blokiraju sve reklame na YouTube-u bez Premium pretplate.

Vanced takođe uključuje pravu crnu temu i prilagođavanja koja se ne nude u zvaničnoj YouTube aplikaciji za Android. Aplikacija je čak prikazivala i broj dislajkova na videima.

YouTube Vanced je u svakom smislu bio superiornija YouTube aplikacija od zvanične YouTube aplikacije, a omogućavao je korisnicima sve YouTube premium pogodnosti.

Vanced je najnovija žrtva u Google-ovom krstaškom ratu protiv aplikacija trećih strana koje pristupaju YouTube-u.

Nedavno su ugasili dva popularna Discord muzička bota, prije nego što su počeli da testiraju YouTube integraciju u Discord - naravno sa reklamama.

Popularni muzički botovi Rythm i Groovy Discord takođe su blokirali reklame, omogućavajući korisnicima Discord-a da zajedno slušaju muziku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije