Naoružanje

"Despot" i "Vihor" izazvali veliku pažnju na sajmu naoružanja u Beogradu

"Despot" i "Vihor" izazvali veliku pažnju na sajmu naoružanja u Beogradu
Foto: Srna | "Despot" i "Vihor" izazvali veliku pažnju na sajmu naoružanja u Beogradu

BRATUNAC - Kompanija namjenske industrije "Tehnički remont Bratunac" (TRB) uspješno je predstavila svoje proizvode na Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme u Beogradu, među kojima je premijerno predstavljeno lako taktičko vozilo "vihor", saopšteno je iz ove kompanije.

Neposredno je predstavljeno i multifunkcionalno vozilo "despot", kao i druga generacija pištolja "RS devet vampir", kao i ostali proizvodi putem eksponata, video-materijala i kataloga.

U saopštenju se navodi da je sa dva "vihora" i "despotom" na moderno dizajniranom štandu TRB ostavio impresivan utisak, privukao pažnju javnosti i ocijenjen kao jedan od najuspješnijih izlagača.

Za ovu kompaniju bile su značajne posjete delegacija Sudijske Arabije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Namibije i Indonezije sa kojima ova kompanija već sarađuje, ali i atašea zemalja Azije, Afrike i Evrope.

Iz TRB-a navode da su štand posjetile brojne delegacije i zvaničnici iz Republike Srpske, Srbije i regiona i da je poslovodstvo ove izvozno orijentisane kompanije izuzetno zadovoljno ovogodišnjim nastupom i ocjenama dobijenim na beogradskom Sajmu naoružanja i vojne opreme.

Većinski vlasnik TRB-a Slavenko Ristić naveo je da su ove ocjene veliki podstrek za dalji rad i razvoj kompanije i da je sa novim konceptom rada i proizvodima TRB otvorio put za razvoj namjenske industrije Republike Srpske.

Međunarodni Sajam naoružanja i vojne opreme održan je od ponedjeljka, 25. septembra, do juče u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije