Naoružanje

"Despot" na sajmu naoružanja u Kairu

"Despot" na sajmu naoružanja u Kairu
Foto: Srna | "Despot" na sajmu naoružanja u Kairu
N.N.

BRATUNAC-Ambasador Egipat u BiH, Jaser Abdelrahman ali Sorur posjetio je Tehnički remont Bratunac (TRB), gdje se sastao sa menadžmentom kompanije, obišao proizvodne pogone i upoznao se sa proizvodnim programom, načinom poslovanja kao i proizvodnim kapacitetima TRB-a.

Posjeta egipatskog ambasadora uslijedila je nakon što je rukovodstvo TRB-a, na poziv Ambasade Egipta u BiH, nedavno prisustvovalo prijemu povodom Dana nezavisnosti Egipta, kada je ambasador i iskazao želju da posjeti fabriku TRB-a koja već uspješno posluje na egipatskom tržištu, a priprema se i za učešće na predstojećem sajmu naoružanja u Kairu, EDEX.

Kako je saopšteno iz ove kompanije, ambasador Sorur bio je pozitivno iznenađen proizvodima TRB-a, proizvodnim kapacitetima i kompletnim timom, uputivši sve pohvale kompaniji te istakao da će egipatska ambasada maksimalo biti na raspolaganju TRB-u za svu administrativnu pomoć kako bi  joj se olakšalo poslovanje na tom tržištu.

Egipat predstavlja veoma važno tržište za TRB koji u toj zemlji već nekoliko godina posluje i ima više realizovanih ugovora.

Ambasador Sorur informisan je i da će TRB na sajmu EDEX, koji se od 29. novembra do 2. decembra održava u Kairu, predstaviti  multifunkcionalno vozilo „Despot“,  što će biti i prva zvanična promocija „Despota“ van granica Republike Srpske, odnosno BiH i Srbije.

„ TRB će na ovoj značajnoj sajamskoj manifestaciji predstaviti svoje proizvode i usluge na prostoru od 170 metara kvadratnih“, navodi se u saopštenju.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije