Naoružanje

TRB na sajmu naoružanja i vojne opreme Partner 2021 u Beogradu

TRB na sajmu naoružanja i vojne opreme Partner 2021 u Beogradu
Foto: trb.ba | TRB na sajmu naoružanja i vojne opreme Partner 2021 u Beogradu

Kompanija Tehnički remont Bratunac (TRB) predstaviće svoje proizvode na jubilarnom, 10. Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme "Partner 2021" u Beogradu od 11. do 14. oktobra .

Na sajmu će učestvovati brojni renomirani proizvođači naoružanja i vojne opreme iz regiona i svijeta, a TRB će predstaviti multifunkcionalno oklopno vozilo "Despot", poluautomatski pištolj "RS 9 Vampir", upaljače za vojnu namjenu, kao i niz usluga koje pružamo.

Atraktivnim prezentacijama, vrhunski dizajniranim izložbenim prostorom, ali prije svega kvalitetnim, usavršenim proizvodima potvrdićemo konstantno prisustvo na svim značajnim izložbama naoružanja i vojne opreme, stvarajući mogućnost  za nove poslovne kontakte i saradnju.

Iza nas je IDEX u Abu Dabiju,  krajem novembra nas očekuje EDEX u Kairu, a sajam u Beogradu idealna je prilika da naše proizvode osim poslovnih partnera i državnih vojnih delegacija, pogledaju i građani iz Republike Srpske, BiH, Srbije i regiona,

Pozivamo sve zainteresovane da  u Hali 4 posjete štand TRB-a  4013 posljednjeg sajamskog dana, 14, oktobra, koji će biti otvoren za građanstvo, da razgledaju "Despota",  "Vampira", fotografišu se i iz prve ruke saznaju sve o karakteristikama naših proizvoda i usluga koje pružamo.

Deseti sajam naoružanja i vojne opreme "Partner" biće održan u halama 1 i 4 i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma, na površini od oko 26.000 kvadratnih metara izložbenog prostora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije