Nauka

Tinder dodaje video selfi kao način verifikacije

Tinder dodaje video selfi kao način verifikacije
Foto: Pixabay | Tinder dodaje video selfi kao način verifikacije

Tinder pojačava svoj sistem za verifikaciju fotografija dozvoljavajući članovima da snimaju video selfije kako bi bolje dokazali ko su.

Ova funkcija će zapravo biti potrebna da bi verifikacija fotografijama dobila Tinder-ovu zvaničnu plavu kvačicu.

Da biste izvršili ovu verifikaciju, samo treba da snimite video o sebi u aplikaciji pomoću prednje kamere pametnog telefona. Još jedan sajt za upoznavanje, Hinge, implementirao je sličan sistem za video verifikaciju prošle godine za borbu protiv prevarantskih naloga.

Izvođenje video selfija takođe vam donosi status u Tinder-ovom novom klubu "Photo Verified Cuties". To vam omogućava da izaberete da vidite samo druge preporuke članova verifikovanih fotografijama putem njihovih podešavanja poruka. Takođe možete da tražite od podudaranja da potvrdi prije nego što mu bude dozvoljeno da pošalje poruku.

Ova funkcija bi mogla pomoći mnogim korisnicima da izbegnu prevare ako je pravilno koriste, a verifikacija fotografija je besplatna, za razliku od usluge pretplate na Tinder Gold. Međutim, sajt za upoznavanje još uvijek ne primorava članove da koriste verifikaciju fotografijama.

(PC Press)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije