Nauka

U 2018. stižu roboti sa bioničkim penisom

U 2018. stižu roboti sa bioničkim penisom
Foto: N.N. | U 2018. stižu roboti sa bioničkim penisom
N.N.

Početna cijena će biti oko 12.500 evra, a klijentice će moći same "kreirati" sve osobine.

Prvo su postojale lutke na napuhavanje za seks, pa je tehnologija omogućila stvaranje naprednih seks robota ženske anatomije - s umjetnom vaginom koja oponaša pravu, a neke poput onih RealDolls mogu treptati, otvarati usta - pa i govoriti, s cijenom od oko 10 000 dolara.

Kao što je to obično bilo i kroz istoriju, seks industrija je prvo mislila na muškarce, pa tek onda na žene, ali ove godine na tržište stiže i napredna seks-igračka za pripadnice ljepšeg spola, piše Daily Mail.

Naime, osnivač firme Realbotix Matt Mcullen najavio je kako će od ove godine prodavati muške seks robote, opremljene umjetnom inteligencijom i bioničkim penisom.

Aplikacija koja će dolaziti uz njega omogućavaće korisnicama da odaberu i osobnost koja će odgovarati njihovom humanoidnom partneru, kako bi seks igračka postala što je moguće više realistična.

Svih veličina i oblika

Ta aplikacija omogućuje androidima i da govore, uče te zadovoljavaju seksualne želje svojih klijentica. Muška verzija robota navodno će stajati oko 12.500 eura, no očekuje se kako bi s većom proizvodnjom modeli mogli pojeftiniti. - Što se tiče veličine penisa, roboti će dolaziti u svim oblicima i veličinama, po želji kupca - kaže Mcullen.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije