Programi

Battlefield 2042 jedna od najgore ocijenjenih igara na Steamu

Battlefield 2042 jedna od najgore ocijenjenih igara na Steamu
Foto: Printscreen/YouTube | Battlefield 2042 jedna od najgore ocijenjenih igara na Steamu
N.N.

Battlefield 2042 se našao na "Steam250 Hall of Shame" listi, gdje su izlistane najgore ocijenjene igre na Steam platformi, rangirane od strane korisnika.

U trenutku pisanja ove vijesti, igra se nalazi na 10. mjestu (bila je i na osmoj poziciji), a svega 26 odsto ljudi je odlučilo da igri da pozitivan glas.

Battlefield 2042 ima i najviše recenzija u odnosu na bilo koju drugu igru sa Steam250 liste. Od preko 47.000 recenzija korisnika, oko 12.000 njih je pozitivno, što igri daje "Mostly Negative" status.

Prema svemu sudeći, ovoliki broj negativnih ocjena igre nije bez razloga - rušenje igre, problemi sa serverima, loše performanse i drugi bagovi i gličevi su samo neki od problema. Tu su i primjedbe na nedostatak funkcija, kao što je singlplejer kampanja, pretraga servera, sistem zasnovan na klasama, stranica sa statistikom, različiti modovi u igri i drugo.

DICE je već objavio jednu zakrpu prije roka, kako bi pokušao da spriječi neke od problema u Battlefield 2042 igri. Tokom narednih mjesec i više dana se očekuju još dva ažuriranja.

Battlefield 2042 se bar može pohvaliti boljim Metascore rezultatom od GTA: The Trilogy, dok je na Steam platformi bolje ocijenjen od eFootball 2022 igre, koja ima ubjedljivo najgore rezultate, prenosi B92.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije