Programi

Dejting aplikacija Ship: Mjesto gdje vam drugi traže partnere

Dejting aplikacija Ship: Mjesto gdje vam drugi traže partnere
Foto: N.N. | Dejting aplikacija Ship: Mjesto gdje vam drugi traže partnere

Dejting aplikacije su uglavnom mjesta gdje pojedinci ulažu napore u modernoj potrazi za „srodnom dušom,“ te iz fotelje svajpuju lijevo i desno, i druge korisnike obično ojcenjuju samo na osnovu fotografija.

Aplikacija Ship bi to mogla da promijeni, budući da korisnicima dozvoljava da u proces uključe i prijatelje, a pod parolom „možda nas drugi bolje poznaju“.

Nedavno se pojavila i Android verzija aplikacije, pa sada i Android korisnici mogu da o potencijalnim partnerima i partnerkama raspravljaju u okviru grupnih poruka. iOS verzija se pojavila još u januaru, te se od tada polako penje na listi najpopularnijih dejting aplikacija kompanije MatchGroup, koja stoji i iza aplikacija Tinder, Hinge, OkCupid i PlentyofFish.

Ship aplikacija se tako izdvaja od drugih, a zato što se okreće pomalo zastarjeloj metodi takozvanog „provodadžisanja,“ najvjerovatnije zbog toga što i moderna ljudska bića svoje živote često konstruišu na temeljima onoga šta drugi misle o njihovim odlukama.

Istina je da dejting aplikacije postaju sve važniji dio moderne potrage za partnerom ili partnerkom, pa se očekuje da u budućnosti i dalje evoluiraju, a kako bi uspješno spajale stare i nove prakse, te korisnicima pružile ono što im je potrebno, ili ono za šta drugi vjeruju da im je potrebno.

(Engadget)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije