Programi

DignetDays 2014 u Banjaluci: Upoznajte se sa poslovnim rješenjem u oblaku

DignetDays 2014 u Banjaluci: Upoznajte se sa poslovnim rješenjem u oblaku
DignetDays 2014 u Banjaluci: Upoznajte se sa poslovnim rješenjem u oblaku

BANJALUKA - Kompanija Teleklik i DignetSoftware predstavljaju konferenciju DignetDays 2014. koja će se održati 24. oktobra u Banjaluci.

Konferencija je namijenjena donosiocima odluka i IT profesionalcima koji se bave poslovnim i tehnološkim aspektima ERP rješenja.

Predstavljanje poslovno – informacijskog sistema Microsoft Dynamics NAV u Cloud-u, koji se u potpunosti prilagođava poslovanju i donosi lakše i efikasnije upravljanje firmom.

Uvaženi i iskusni IT stručnjaci predstaviće vodeće svjetsko poslovno – informacijsko softversko rješenje, s ciljem da se donosiocima odluka i IT profesionalcima približi “poslovanje u oblaku”.

Dinamics NAV je poslovno rješenje implementirano u više od 120.000 velikih poslovnih subjekata u preko 60 zemalja svijeta.

Imajući u vidu finansijske mogućnosti i poslovne potrebe kompanija koje posluju na našem tržištu, Teleklik je omogućio poslovnu aplikaciju MicrosoftDynamics NAV u Cloud-u.

Poslovno - informaciono rješenje koje je pokazalo najbolje svjetske prakse u upravljanju finansijama, proizvodnjom, prodajom, odnosima s korisnicima, ljudskim resursima i obavljanju svih drugih poslovnih funkcija je postalo dostupno malim i srednjim preduzećima u Bosni i Hercegovini.

Teleklikovo rješenje za “poslovanje u oblaku” vam pored unaprijeđenja poslovnih procesa obezbijeđuje i značajne uštede novca. Sve potrebne resurse i podatke imate na jednom mjestu bez kupovine najnovijeg hardvera, bez troškova održavanja i zauzimanja kancelarijskog prostora, dok su nesmetano funkcionisanje IT opreme i bezbijednost podataka zagarantovani.

Korištenje poslovnog rješenja DynamicNAV u Cloud-u koje će biti predstavljeno na DignetDays 2014. konferenciji, obezbijeđuje dostupnost, brzinu i lakoću upravljanja 24. oktobar u 10 časova u hotelu Vidović u  Banjaluci.

Pridružite se razgovoru o uzbudljivoj viziji budućnosti poslovanja i IT-a, upoznajte se sa rješenjem u oblaku koje olakšava funkcionisanje kompletnog sistema i povećava produktivnost poslovanja kompanije.

Prisustvo na konferenciji je besplatno, a link za registraciju je http://www.poslovanjeuoblaku.com/Registration.

Teleklik je kompanija koja pruža usluge pristupa Internetu, usluge bazirane na Internetu, kao i usluge iz oblasti informaciono- komunikacionih tehnologija. Na teritoriji BiH posluje od 2001. godine.

Važno je napomenuti da Teleklik pruža usluge isključivo firmama, što podrazumijeva viši nivo kvaliteta ponude i podrške. Jedinstveno za kompaniju Teleklik je što svoje usluge plasira na način da potencijalnim korisnicima omogućava praktičnu provjeru usluge prije njene konačne kupovine. Teleklik tim IT stručnjaka vam je dostupan za svu potrebnu pomoć pri odabiru najboljeg rješenja za Vašu firmu.

Više informacija o kompaniji Teleklik, možete saznati na www.teleklik.ba .

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije