Programi

Pratite nas na Google news

Facebook objavio novu društvenu mrežu – Hobbi

Facebook objavio novu društvenu mrežu – Hobbi
Foto: N.N. | Facebook objavio novu društvenu mrežu – Hobbi
N.N.

​Kompanija Facebook je objavila novu aplikaciju, koja za sada djeluje kao konkurencija već poznatom i uspješnom Pinterestu. Iz Facebooka su još prošle godine najavili da će jedan tim raditi na eksperimentalnom kreiranju novih aplikacija izvan glavnih brendova kompanije.

Kako je prenio The Information portal, nova aplikacija iz Facebooka deluje 'grozno'. Nazvana je Hobbi, namijenjena je za djeljenje fotografija, i u kojoj možete snimiti i organizovati svoj kreativni proces. Tu spadaju kuvanje, pečenje, umjetnost, zanati, fitnes, uređenje doma i još mnogo toga.

Ovo su samo neke od ideja koje su navedene na zvaničnoj stranici aplikacije na App Store-u.

Ideja je da ovu aplikaciju koriste svi oni koji imaju određene hobije i hteli bi da svoje načine rada podijele sa drugima, i kako bi drugi ljudi pratili njihov napredak tokom vremena. Još uvijek ne postoji mogućnost djeljenja sadržaja na društvenim mrežama, ali nudi mogućnost kreiranja video snimaka projekata nakon što su oni gotovi.

Hobbi aplikacija prvo je puštena u prodavnicama u Kolumbiji, Belgiji, Španiji i Ukrajini, ali se od četvrtka uveče može preuzeti i u Americi.

Kompatibilna je sa iPhone-om, iPad-om i iPod touch uređajima počev od iOS 11 i novijim. Još uvijek nije definisano kako bi ova aplikacija mogu da upotpuni portfolio koji Facebook već ima, ali s obzirom na dosadašnje neuspjehe, moguće je da će i ova otići u zaborav ako se ne proslavi dovoljno.

(The Verge)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije