Programi

Pratite nas na Google news

Google Photos dobija više opcija za svoju funkciju obrade videa

Google Photos dobija više opcija za svoju funkciju obrade videa
Foto: 9to5google.com | Google Photos dobija više opcija za svoju funkciju obrade videa
N.N.

Najnovije Google Photos ažuriranje dodaje prerađeno iskustvo obrade videa, sa opcijama za kropovanje, izmjenu perspektive, granularnu obradu (osvetljenje, kontrast, saturacija, toplina boja) i ugrađene filtere.

Prethodno je ugrađeni video editor dozvoljavao samo izmjenu dužine, primjenu softverske stabilizacije i rotiranje sadržaja.

Google One članovi dobijaju dodatne opcije za obradu fotografija, koje su do sada bile ekskluzivno dostupne na Pixel telefonima. Ovo uključuje Portrait Blur i Portrait Light koji se oslanjaju na machine learning za zamagljivanje pozadine i dodavanje osvjetljenja na lica već kreiranih fotografija. Tu su i Blur i Color Pop filteri, koji dodaju informacije o dubini na fotografije kreirane bez portret moda.

Dinamičke preporuke i Sky preporuke će automatski prikazati boje i prilagodiće kontrast na fotografijama, kako bi ih učinili privlačnijim po izgledu. Ove funkcije će biti dostupne svim Google One članovima, sa uređajima koji koriste bar Android 8.0 i imaju 3GB RAM-a ili više.

(Google/Benvhmark)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije