Programi

Halo: The Master Chief Collection igračima se ovo neće svidjeti

Halo: The Master Chief Collection igračima se ovo neće svidjeti
Foto: Steam | Halo: The Master Chief Collection igračima se ovo neće svidjeti

Developer 343 Industries je nedavno najavio novi metod monetizovanja, koji bi trebalo da bude implementiran u Halo: The Master Chief Collection.

Halo: The Master Chief Collection igra trenutno nudi prodavnicu za kozmetiku u okviru igre. The Exchange, kako je naziv prodavnice, koristi Season Points koje igrači zarađuju igrajući naslov i koje mogu da iskoriste za kupovinu nekih stvari.

 Međutim, developer 343 Industries je nedavno u blog objavi najavio novi sistem, koji uključuje mikrotransakcije, koji bi mogao biti implementiran u Halo: The Master Chief Collection.

 Spartan Points će biti naziv novih tokena, a 343 Industries ističe da mogućnost njihove direktne kupovine neće zamijeniti aktuelni sistem zarađivanja tokena. Umjesto toga, biće samo dodat kao još jedan metod njihovog zarađivanja.

Kao razlog ovakve odluke, 343 Industries navodi da je namijenjena igračima koji su novi u MCC ili koji nisu posvetili previše vremena otključavanju predmeta tokom sezonskih nadogradnji ili se jednostavno radi o onima koji moraju sve da kompletiraju u igri i da posjeduju sve predmete.

Fanovi su već izrazili negativne reakcija ne ovu vijest, a neki su pitali zašto u kolekciju nije implementirano brže napredovanje i drugi elementi.

Nije ponuđen vremenski okvir tokom kojeg bi novi Spartan Points sistem trebalo da bude implementiran, kao ni cijene.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije