Programi

MS Office 2021 uskoro stiže na Windows i macOS

MS Office 2021 uskoro stiže na Windows i macOS
Foto: N.N. | MS Office 2021 uskoro stiže na Windows i macOS

Microsoft je predstavio narednu verziju svog paketa produktivnih aplikacija, koji nosi naziv Office 2021.

Kompanija ističe da će Office 2021 biti dostupan za kupovinu pojedinačnim korisnicima i preduzećima kasnije tokom godine, ali nije poznat tačan datum objave i cijena. Ipak, Microsoft uvjerava korisnike da nema namjeru da mijenja cijenu ovih proizvoda u trenutku objave.

Office 2021 za Windows i macOS će imati podršku tokom pet godina, a Microsoft je istakao da će objaviti i 32-bitnu i 64-bitnu verziju Office 2021 paketa, prenosi Benchmark

Zasebno, Microsoft je objavio i Office LTSC (Microsoft Office Long Term Servicing Channel), paket produktivnih alatki namijenjen klijentima koji još uvijek nisu u potpunosti spremni da se u potpunosti prebace na cloud ili rade na sistemima koji ne mogu da dobijaju ažuriranja tokom produženog perioda.

Office LTSC će takođe dobiti petogodišnju podršku i biće objavljen tokom druge polovine 2021. godine (komercijalni preview stiže u aprilu). Office LTSC donosi poboljšanja za pristupačnost, tamni mod u različitim aplikacijama i generalna poboljšanja performansi za Word, Excel, Outlook i PowerPoint.

Microsoft je objavio da će cijene za Office Professional Plus, Office Standard i individualne aplikacije biti povećane za 10% kada ovaj softver postane javno dostupan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije