Programi

Microsoft Copilot AI je sada dostupan kao besplatna aplikacija za Android

Microsoft Copilot AI je sada dostupan kao besplatna aplikacija za Android
Foto: Twitter / Printscreen | Microsoft Copilot AI je sada dostupan kao besplatna aplikacija za Android

Microsoft Copilot, koji je od prije par mjeseci dostupan kao dio kompanijinog Edge browsera, od danas je dostupan svima kao besplatna aplikacija za Android uređaje.

Kao što vidite u naslovu, Microsoft Copilot, koji je od prije par mjeseci dostupan kao dio kompanijinog Edge browsera, od danas je dostupan svima kao besplatna (uz reklame) aplikacija za Android uređaje na Google Play prodavnici.

Ako ste pak vlasnik Apple iPhone uređaja, a iz nekog razloga ste kliknuli i ušli da pročitate ovu vijest, odmah ćemo vam reći da nećete čekati još dugo prije nego ista aplikacija dođe i na vaše telefone, iPadove i slično. Tačnije, već početkom naredne godine, što je, jelte, već za koji dan.

Prva ideja nam je bila da nam ovu vijest u potpunosti napiše upravo Microsoft Copilot (implementiran u Edge pregledač), ali to baš i nije ispalo baš najsrećnije rješenje.

Ipak, kako ne bismo da vas uskratimo za to iskustvo koje smo mi doživjeli, prenosimo vam kako je vijest o sebi napisala ova AI, ili ti vještačka inteligencija čije samo jezgro čine toliko hvaljeni GPT-4 i DALL·E 3, jezički i vizualni modeli kompanije OpenAI, prenosi "BenchMark".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije