Programi

Microsoft ukida Game Pass po cijeni od jednog evra

Microsoft ukida Game Pass po cijeni od jednog evra
Foto: Tanjug/AP/Arhiva | Microsoft ukida Game Pass po cijeni od jednog evra

​Microsoft je godinama novim korisnicima nudio mogućnost kupovine Xbox Game Pass Ultimate i PC Game Pass pretplate za jedan evro, ali izgleda da toj promociji dolazi kraj.

Nakon dugo vremena, Microsoft ukida svoju promotivnu ponudu kojom su novi korisnici mogli da kupe Xbox Game Pass Ultimate i PC Game Pass pretplatu za jedan evro.

"Ukidamo našu prethodnu uvodnu ponudu za Xbox Game Pass Ultimate i PC Game Pass i procenjujemo različite marketinške promocije za nove članove u budućnosti", potvrdila je za The Verge vođa komunikacija u Xboxu, Kari Perez.

Prema tome, novi korisnici će biti primorani da plaćaju Game Pass 9,99 evra, odnosno 12,99 evra mjesečno ako se odluče na Ultimate varijantu pretplate. Do sada su mogli da testiraju Microsoftov pretplatnički paket za jedan evro, što su mnogi iskorišćavali kreirajući svaki mjesec nove profile, prenosi b92. 

Ali, potrebno je napomenuti da jeftini mjesečni Game Pass paketi i dalje mogu da se kupuju preko third-party stranica, pa ako novi korisnici žele da se malo "pomuče" i dalje mogu da uštede. Napominjemo, takođe, da Microsoft nije ništa rekao o ukidanju promocije promjene Xbox Live Golda u Game Pass Ultimate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije