Programi

Mtel - regionalni tehnološki lider

Mtel - regionalni tehnološki lider
Foto: Ustupljena fotografija | Mtel-regionalni tehnološki lider

Kao sto smo najavili, Nezavisne novine prate serijal specijalizovanih emisija koje istražuju i informišu javnost u vezi digitalne zrelosti kompanija i ustanova sa našeg područja u specijalnom serijalu pod naziv "Forward talks".

Četvrta kompanija koju smo posjetili je Mtel a.d. Banja Luka.

Možemo sa sigurnošću konstatovati da je ova kompanija tehnološki lider i reprezentativni primjer odgovornog društva prema cjelokupnoj zajednici.

Ubrzati digitalnu transformaciju, zadržati korak sa najrazvijenijim telekomunikacionim tehnologijama, rješenjima i uslugama, prilagođavati se svim poznatim i nepoznatim izazovima vremena, te u isto vrijeme ostati korisnički orijentisana kompanija, koja nudi podršku svima kojima je potrebna, cilj je i zahtjev koji kompanija Mtel postavlja kao prioritet u svom poslovanju.

Kontinuiranim ulaganjem u razvoj modernih tehnologija i razvoj digitalnih servisa ova kompanija pokazala je spremnost i snagu da odgovori najvećim poslovnim i ljudskim izazovima današnjice, te da bude podrška i najjači oslonac svim sistemima društva.

Kao lider na polju modernih tehnologija, već dugi niz godina futurističku viziju budućnosti pretvara u stvarnost ulaganjem upravo u nove tehnologije, stručnjake i nova znanja. Svoje liderstvo u oblasti telekomunikacija, stavlja u ravan sa razvojem i ostvarenjem punog potencijala zaposlenih, smatrajući te segmente neodvojivim. Upravo zato kompanija Mtel primjer je dobre korporativne prakse. Zadovoljstvo zaposlenih, najvažniji je faktor uspjeha svake kompanije.

Spremni za sve nove izazove kako bi svojim korisnicima i cjelokupnoj zajednici obezbijedili sve pogodnosti koje nude moderne tehnologije i od kojih će imati korist svaki građanin, možemo s pravom reći da iza imena ovog regionalnog tehnološkog lidera stoji tim koji pobjeđuje.

 


Srđan Bjelić je Rukovodilac Sektora za prodaju poslovnih rješenja u kompaniji Mtel a.d. Banjaluka. Učestvovao je u realizaciji i implementaciji više stotina telekomunikacionih i ICT projekata u privatnom i javnom sektoru BIH.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije