Programi

Napravite sopstvene stikere za WhatsApp uz ovu aplikaciju

Napravite sopstvene stikere za WhatsApp uz ovu aplikaciju
Foto: Screenshot | Napravite sopstvene stikere za WhatsApp uz ovu aplikaciju

Zanimljiva aplikacija za Android omogućava korisniku da izabere bilo koju fotografiju, izreže željeno područje i pretvori je u stiker za WhatsApp.

WhatsApp je prošlog mjeseca zvanično počeo da uvodi stikere koji su donedavno bili ekskluzivni za Facebook Messenger. Ako ste vlasnik Androida, od sad možete da pravite vlastite stikere zahvaljujući aplikaciji Sticker Studio.

Sticker Studio korisniku omogućava snimanje fotografija ili uvođenje slika iz albuma te stvaranje stikera pomoću jednostavnog 'izrezivanja' prstom.

Prije nego što se bacite na stvaranje šaljivih sličica, valja naglasiti da aplikacija dolazi s nekoliko ograničenja. Za početak, trebaće vam minimalno tri naljepnice prije nego što ih ubacite u WhatsApp, a ograničeni ste na deset paketa naljepnica od kojih ih svaki može sadržavati maksimalno trideset.

Aplikacija takođe ne nudi dodatne efekate, što izrezivanje i proizvodnju naljepnica čini malo dosadnijim. Svejedno, ako imate fotografije živopisnih prijatelja, uz Sticker Studio biste se mogli prilično zabaviti. Sticker studio je besplatan, a možete ga skinuti na OVOM LINKU.

(Tportal.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije