Programi

Objavljen zastrašujući snimak kako bi danas izgledao napad Megalodona (VIDEO)

Objavljen zastrašujući snimak kako bi danas izgledao napad Megalodona (VIDEO)
Foto: Pixnio | Objavljen zastrašujući snimak kako bi danas izgledao napad Megalodona (VIDEO)

Animator pod imenom Aleksej koristio je računarski generisane slike za izradu videa koji prikazuje kako bi izgledao napad Megalodona (drevnog predaka morskog psa) na brod, rezultat je u isto vrijeme zastrašujući i zapanjujući.

Mašta nema granica, a to su pokazali kreativni ljudi kroz istoriju. Mogućnosti ljudske mašte proširile su se u digitalno doba zahvaljujući grafici i tehnologiji vještačke inteligencije.

Novi animirani video koji postaje viralan na internetu prikazuje Megalodona koji napada brodove i helikoptere u okeanu, koji je bio najveći morski pas na svijetu i izumro prije 2.6 miliona godina. Megalodon nije bio samo najveći morski pas na svijetu, već i jedna od najvećih riba koje su ikada postojale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by  (@aleksey__n)

Umjetnik računarski generisanih slika (CGI) po imenu Aleksej objavio je animirani video ogromne životinje na Instagramu.

"Kamerman", kako je prikazano na videu, upravljao je helikopterom dok se Megalodon približavao zapaljenom brodu i prepolovio ga. Zatim uništava helikopter zaranjajući natrag u okean nakon toga.

Vještačka inteligencija je korištena od strane umjetnika za proizvodnju nekih nevjerovatno teških umjetničkih djela koja su prije bila nemoguća.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije