Programi

Pratite serijal u Nezavisnim koji će pokazati digitalnu zrelost i rješenja kompanija

Pratite serijal u Nezavisnim koji će pokazati digitalnu zrelost i rješenja kompanija
Foto: N.N. | Pratite serijal u Nezavisnim koji će pokazati digitalnu zrelost i rješenja kompanija

Trendovi u informacionim tehnologijama, bezbjednost na internetu za vrijeme pandemije virusa korona, digitalna ekonomija kao novi oblik poslovanja, naučno-tehnološki parkovi, softveri, aplikacije, programi za školstvo, mobilne aplikacije, telekomunikacije, samo su neke od tema koje ćemo obraditi u Nezavisnim novinama u narednom periodu.

Naš domaćin je Srđan Bjelić, rukovodilac Sektora za prodaju poslovnih rješenja u kompaniji Mtel a.d. Banjaluka. Učestvovao je u realizaciji i implementaciji više stotina telekomunikacionih i ICT projekata u privatnom i javnom sektoru BiH.

U serijalu koji će pokazati digitalnu zrelost i rješenja naših kompanija, pod nazivom "Forward talks" posjetićemo renomirane kompanije i ustanove, te dati odgovore u kojoj mjeri naša preduzeća mogu ponuditi i odgovoriti tržišnim izazovima IT industrije.

Neke od kompanija koje će imati priliku da informišu javnost o svojim reprezentativnim rješenjima, iskustvima i izazovima s kojim se susreću: Mtel Banjaluka, Lanaco informacione tehnologije Banjaluka, Antekna Banjaluka, Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo i drugi.

Budite uz nas, jer već od iduće sedmice obrađujemo detaljno IKT rješenja i usluge koje će vam pomoći u svakodnevnom poslovanju, a i saznaćete inovativna i moderna tehnološka rješenja iz našeg područja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije