Programi

Prointer partner godine Majkrosofta u BiH

Prointer partner godine Majkrosofta u BiH
Foto: N.N. | Prointer partnera godine Majkrosofta u BiH

Kompanija Prointer ITSS proglašena je za partnera godine Majkrosofta u Bosni i Hercegovini. Laskava titula dodijeljena je za “Business Application” implementaciju. Nagradu rukovodiocu Sektora za prodaju i marketing Prointera Saši Blagojeviću na Partner danu u Sarajevu uručio je direktor Majkrosofta Bosna i Hercegovina Omar Krivošija.

Uz zahvalnost na uručenom priznanju, Blagojević je naglasio da je posebno značajno što nagrada dolazi od lidera na svjetskom tržištu i jednog od značajnih partnera Prointera ITSS.

“U svim izazovima s kojima se susrećemo izuzetno je bitno da pored sebe imamo partnere na koje  možemo da se oslonimo. Drago nam je što je Majkrosoft prepoznao naše napore da zajedno širimo ovo tržište, da radimo na novim projektima i svakako ćemo i u budućnosti nastaviti saradnju sa kompanijom Majkrosoft.”, istakao je Saša Blagojević, rukovodilac Sektora za prodaju i marketing u kompaniji Prointer ITSS.

Iz Majkrosofta Bosna i Hercegovina ističu da nagrade dodjeljuju partnerima koji rezultatima potvrđuju svoj kvalitet. Među njima, posebno mjesto ove godine je zahvaljujući uloženim naporima zaslužila kompanija Prointer ITSS.

“Želja nam je da podstaknemo konkurenciju i kompetencije unutar naših partnera kako bi u narednoj fiskalnoj godini bili još uspješniji.”, rekao je Omar Krivošija, direktor Majkrosofta Bosna i Hercegovina.

Pored uručenja nagrada, na Partner danu u Sarajevu Majkrosoft je danas predstavio inovacije i pravce djelovanja u Bosni i Hercegovini u narednom periodu. Ova kompanija je svjetski lider u softveru, uslugama i rješenjima koja pomažu ljudima i kompanijama da sagledaju svoj puni potencijal. Već 12 godina u Bosni i Hercegovini je posvećena razvoju domaćeg IT tržišta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije