Programi

Squid Game postaje i video igra?

Squid Game postaje i video igra?
Foto: Ilustracija | Squid Game postaje i video igra?
N.N.

Korejsko ostvarenje Squid Game je dolaskom na Netflix dobilo ogromnu popularnost i praktično je jedina serija o kojoj se ovih dana priča na internetu, a sada se razmatra pravljenje video igre.

Ova serija, koju je produkcijska kuća u Južnoj Koreji 10 godina odbijala da snimi, na putu je da postane najgledanija ikada na Netflix platformi, čime bi premašila 76 miliona gledalaca koliko broji The Witcher tv serija, navodi play.co.rs.

Uz ovo, Netflix je uputio i na mogućnost izrade Squid Game video igre, pošto, kao što već znate, ova produkcijska kuća polako širi pipke i na ovaj sektor, sa planom izrade igara baziranih na ostvarenjima koje ima u vlasništvu.

Čelnik Netflix Asia odjeljka objavio je da se trenutno razmatra ideja za Squid Game video igru, ali trenutno nije podijeljen nikakav dodatni detalj o mogućnostima njene izrade.

Svakako, Battle Royale igre ovog formata, poput viđenog u Squid Game, su trenutno dosta aktuelne, tako da bi popularnost bila zagarantovana ako se Netflix odluči na njenu izradu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije