Programi

Stariji Samsung Galaxy uređaji dobijaju AI funkcije

Stariji Samsung Galaxy uređaji dobijaju AI funkcije
Foto: Pixnio | Stariji Samsung Galaxy uređaji dobijaju AI funkcije

​Kada je Samsung najavio Galaxy S24 seriju, kompanija je otkrila da će određene Galaxy AI funkcije stići i na starije telefone. Sada je i zvanično potvrđeno koje AI mogućnosti dolaze na starije Samsung uređaje.

Prema informaciji Mišala Rahmana, britanski Samsung je potvrdio bar četiri Galaxy AI funkcije koje će doći na starije uređaje. To su: Circle to Search, Live Translate, Note Assist i Photo Assist.

Mogućnost Circle to Search omogućava vam da označite, iscrtate ili odaberete bilo što na ekranu i pokrenete Google pretragu za to.

Uz pomoć Live Translate možete prevoditi pozive u stvarnom vremenu, a dovoljno je da jedna osoba ima odgovarajući Galaxy uređaj.

Note Assist pomaže u kreiranju rezimea i njihovog oblikovanja, a Photo Assist donosi generativno uređivanje u Galeriji.

Samsung je prethodno najavio da će Galaxy S24 AI funkcije stići na Galaxy S23 seriju, Galaxy S23 FE, Galaxy Z Fold 5 i Flip 5, kao i Galaxy Tab S9 seriju tokom prve polovine ove godine. Očekuje se da će doći zajedno sa One UI 6.1 ažuriranjem.

Nije poznato da li će u budućnosti doći i preostale AI mogućnosti poput generativnih pozadina, Chat Assista i drugih, prenosi "b92".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije