Programi

Pratite nas na Google news

Uz m:tel naučite kako da razvijate mobilne aplikacije

Uz m:tel naučite kako da razvijate mobilne aplikacije
Foto: N.N. | Uz m:tel naučite kako da razvijate mobilne aplikacije
N.N.

U saradnji sa Logosoftom, kompanijom sa dugogodišnjim iskustvom u pružanju edukacije iz oblasti IT-ja i prvim zlatnim certifikovanim partnerom Microsofta za BiH, kompanija m:tel će u narednom periodu svim zainteresovanim, ponuditi više atraktivnih online kurseva, po atraktivnim cijenama.

Pored m:tel IT online škole, od 29. juna,  putem online platforme uživo u virtuelnoj učionici, počinje i uvodni kurs za razvoj mobilnih aplikacija Xamarin Forms.

"Xamarin forms introduction" je kurs namijenjen za početnike cross-platform mobilnog developmenta. Obuhvata uvod u Xamarin Forms application framework, osnove Xamarin Forms mobile developmenta, uz dijelove složenijeg razvijanja mobilnih aplikacija, rad na jednostavnoj uvodnoj aplikaciji na kojoj će polaznici steći određeno praktično iskustvo kao i finalno objavljivanje pomenute aplikacije na Google play store.

Savremene mobilne aplikacije i masovno korištenje pametnih telefona omogućava nam da u samo nekoliko klikova učimo, radimo, zabavljamo se ili komuniciramo na globalnom nivou. Tržište mobilnih aplikacija je u stalnom razvoju te je njihovo kreiranje postalo vrlo traženo i profitabilno zanimanje.

Xamarin Forms introduction kurs ne zahtijeva nikakvo predznanje iz područja cross-mobile developmenta, ali naravno polaznici koji imaju iskustva sa C# programskim jezikom će dosta brže prihvatiti nova znanja. Zato ne oklijevajte, već ovo ljeto iskoristite da ulažete u sebe na najbolji mogući način!

Kurs će trajati dvije sedmice, a cijena kursa iznosi 400 KM + PDV. Rok za prijavu je 26. jun 2020.

Broj mjesta je ograničen, zato rezervišite svoje mjesto odmah slanjem e-maila na ict@mtel.ba.  

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije