Programi

WhatsApp: Trik koji otkriva koliko ste zavisni

WhatsApp: Trik koji otkriva koliko ste zavisni
Foto: Ilustracija | WhatsApp: Trik koji otkriva koliko ste zavisni

WhatsApp je jedna od najpopularnijih aplikacija na svijetu. Postoji jedan trik da otkrijete koliko ste zavisni od njega.

Naime, pomoću jednog trika, možete provjeriti kome od prijatelja šaljete najviše poruka i pratiti tačan broj tekstova koje ste poslali.

WhatsApp ima skriveni brojač poruka koji je ugrađen u aplikaciju. Možete da pronađete broj tekstova koje ste poslali i primili u ćaskanju i koliko puta ste dijelili lokacije.

Takođe prikazuje koliko je fotografija, snimaka, glasovnih poruka, dokumenata i stikera poslato - i koliko prostora zauzimaju. Možete čak i tačno da vidite koliko prostora zauzimaju ćaskanja sa prijateljima.

Te brojke mogu otkriti ko vam je pravi prijatelj na WhatsApp-u. Ali pazite: možda otkrijete da ste nekome poslali na desetine hiljada tekstova i shvatili da imate veliku WhatsApp zavisnost.

Ako hoćete da provjerite brojač poruka, prvo otvorite aplikaciju i kliknite na karticu Settings. Zatim otvorite panel Data and Storage Usage, a kliknite na dugme Storage Usage.

Da biste vidjeli koliko tekstova ste poslali, kliknite na bilo koji od razgovora i dobićete pregled statističkih podataka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije