Programi

"WhatsApp" radi na funkciji alternativnog profila

"WhatsApp" radi na funkciji alternativnog profila
Foto: Twitter / Printscreen | "WhatsApp" radi na funkciji alternativnog profila

"​WhatsApp" radi na funkciji koja će omogućiti korisnicima da postave alternativni profil u aplikaciji. Odnosno "WhatsApp" radi na mogućnosti da nekim korisnicima pokaže vaš podrazumjevani profil, dok ostalim korisnicima pokazuje drugi.

U međuvremenu, usluga je takođe počela da testira novu funkciju koja pruža mogućnost beta testerima na Androidu da traže video gestom dvostrugog dodira na lijevoj i desnoj starni ekrana.

Alternativni profil je dizajniran da ponudi alternativnu privatnosti za korisnike koji koriste podešavanja vezana za profil u aplikaciji za razmjenu poruka. Korisnici koji su dozvolili ograničenoj publici da vidi svoju sliku profila moći će da postave alternativnu sliku i ime na "WhatsAppu" i oni će biti prikazani korisnicima koji ne mogu da vide primarnu sliku profila prema snimku ekrana, prenosi "PCpress".

Alat za praćenje funkcije dodao je novu funkciju u vezi sa video zapisima koju beta testeri mogu da isprobaju, odnosno mogućnost traženja unaprijed i unazad pomoću pokreta.

Nakon ažuriranja na najnoviju beta verziju, korisnici mogu dvaput da dodirnu lijevu i desnu stranu ekrana umjesto da prevlače traku za traženje. Korišćenje pokreta dvostrukog dodira za kretanje napred i nazad u snimku je funkcija koja postoji u nekoliko aplikacija za striming video zapisa kao što je "YouTube".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije