Programi

WhatsApp uvodi novi Interface i donosi Instagram atmosferu

WhatsApp uvodi novi Interface i donosi Instagram atmosferu
Foto: Pixabay | WhatsApp uvodi novi interfejs i donosi Instagram atmosferu

Oni koji su dobili ažuriranje v.2.24.1.6 mogu istražiti novi interfejs koji poboljšava način na koji korisnici vide ažuriranje kanala na statusu.

Konkretno, WhatsApp će kreirati poseban raspored za ažuriranje kanala, s ciljem pružanja jasnoće da sadržaj postavljen na Status potiče iz određenog kanala.

Oni koji žele da provjere da li je ova funkcija već dostupna njihovim nalozima, jednostavno mogu podijeliti ažuriranje kanala na svom statusu (najbrži način za to je proslijeđivanje ažuriranja kanala).

Takođe je važno napomenuti da je WhatsApp nedavno uveo još jedan ulazni punkt unutar naslova statusa, omogućavajući korisnicima da brzo pristupe i pregledaju sadržaj povezanog kanala.

Stručnjaci za WhatsApp na WABetaInfo tvrde da osveženi interfejs nudi intuitivan raspored, "čineći lakšim interakciju i pristup dijeljenim ažuriranjima kanala".

Takođe primjećuju da se ovaj interfejs uklapa u savremene dizajnerske trendove – "vrlo je sličan rasporedu koji nudi Instagram prilikom dijeljenja objava kao Instagram Stories".

(PC Press)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije