Banja Luka

Ada: Otvorena reonska kancelarija Socijalističke partije

Ada: Otvorena reonska kancelarija Socijalističke partije
Foto: N.N. | Ada: Otvorena reonska kancelarija Socijalističke partije
N.N.

BANJALUKA - U naselju Ada otvorena je još jedna reonska kancelarija Gradskog odbora Socijalističke partije za mjesne zajednice Ada, Česma, Debeljaci i Vrbanja.

Svečanom otvaranju i početku rada druge reonske kancelarije na području grada prisustvovao je predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić, predsjednik Gradskog odbora SP Banjaluka Goran Selak, kao i mnogi drugi fukncioneri i članovi. 

U obraćanju okupljenim članovima i građanima, predsjednik Socijalista Petar Đokić istakao je da Socijalisti u Banjaluci rastu, da postoji nova energija i da je uvjeren u dobre rezultate na predstojećim izborima. 

"Socijalisti se bore za sigurno i slobodno društvo. Za Srpsku koja će da živi i radi. Lijepo je vidjeti ovoliki broj mladih ljudi koji su se aktivno uključili i bore se za dobrobit čitavog društva. Zato sam i uvjeren da rezultat neće izostati", rekao je Đokić.

Predsjedniik Gradskog odbora Socijalističke partije Banjaluka Goran Selak zahvalio je na podršci rukovodstvu partije, članovima i aktivistima koji vrijedno rade i poručio da će Socijalisti u oktobru postići istorijski rezultat. 

"Nedavno smo otvorili reonsku kancelariju na Starčevici. Od otvaranja, tamo se radi kao u košnici. Isto tako će i ovdje naši članovi i sugrađani iz Ade, Česme, Vrbanje i Debeljaka imati priliku da se okupljaju, predlažu rješenja i ideje za poboljšanje uslova života u ovom reonu. Socijalisti rade i imaju rezultate. Građani su to prepoznali i dali nam podršku, a naš zajednički cilj je da Socijalistička partija u ovoj izbornoj jedinici osvoji dva mandata za NSRS i jedan mandat za Parlament BiH", istakao je Goran Selak. 

Aktivisti Socijalističke partije iz naselja Ada, Česma, Debeljaci i Vrbanja organizovali su i prvu akciju u novim prostorijama reonske kancelarije. Učenicima osnovnih škola iz ovih mjesnih zajednica podijeljen je školski pribor, a kako je najavljeno, to je  samo prva od niza akcija koje će biti koordinisane i realizovane zahvaljujući jačanju Socijalista u ovom dijelu grada.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije