Banja Luka

"Aprilili fest": Banja Luka od 1. do 3. aprila - Javite svima

"Aprilili fest": Banja Luka od 1. do 3. aprila - Javite svima
Foto: Promo | "Aprilili fest": Banja Luka od 1. do 3. aprila - Javite svima

Velika regionalna smotra neozbiljnosti do suza "Aprilili fest" vraća se u SD Centar u Banjaluci. Kada? Prvog aprila. (Ne šalimo se.) Zajedno ćemo odgovarati na škakljiva pitanja o našoj stvarnosti i zajedno plakati, ali od smijeha. Smijaćemo se sebi u sebi. I onima pored sebe. Onome što je bilo i onome što će biti.

 
Smijeh je lijek, kažu.  A, ko su ljekari?
 
1. april - Milan Marić, Branislav Trifunović, Tihana Lazović i Sanja Marković u predstavi "Bilo jednom na Brijunima", prema smjernicama reditelja Kokana Mladenovića, inspirisanog "nespojivim spojem najpoznatijeg komunističkog i najpoznatijeg kapitalističko para" i njihovim susretom 1971. godine. Pogađate! "Najveći sin naših naroda i narodnosti" i Jovanka Broz sa Ričardom Bartonom i Elizabet Tejlor. Koje uloge igraju ovo četvoro ljudi?  Šta znači igrati više uloga u odnosu sa različitim ljudima? Šta su naši pojedinačni i kolektivni identiteti, lični interesi i društvene zasluge? Saznajte na "Aprilili festu”.
 
2. april - Ponovo pitanje da li ste u braku ili u mraku? Na krilima ljubavi vodimo vas u "Hotel 88". Glumci Tamara Krcunović, Andrija Kuzmanović, Anđela Jovanović i Vladimir Aleksić tu su da riješe sve dileme na relaciji mužkarac i zamalo nježniji pol. Na prvi pogled idilična priča počinje kada Viktor i Ana dolaze u luksuzni hotel na moru kako bi tamo proveli savršen medeni mjesec. Sandra i Marko dolaze u isti hotel, sa istim ciljem. Tada počinje komedija koju ćete gledati na "Aprilili festu".
 
3. april - Stand UP Comedy Show "Reci mi da se šališ" i Goran Vinčić.  Nastup izbrušen do savršenstva i dinamika komunikacije publikom. Vinča skida rekorde, ljubi, grli. Čovjek je iz naroda, televizije, pozorišta, sporta, muzike i kuhinje. Obišao je cijeli region, rasprodao najveće dvorane i najmanje kafiće, nacionalna pozorišta i kulturne domove. Preko milion pregleda na YouTubeu! Nosi li gitaru na nastupe, pjeva li još narodnjake? Provjerite na "Aprilili fest"!
 
Organizator jedinstvenog festivalskog koncepta u BiH je Support Marketing Centar. Informacije o prodajnim mjestima i cijenama ulaznica objavićemo uskoro. Pratite "Aprilili fest" na društvenim mrežama i dođite da se smijemo uživo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije