Banja Luka

"Aquana" policiji prijavila nestanak ekspres restorana

"Aquana" policiji prijavila nestanak ekspres restorana
Foto: Arhiva / Ilustrativna fotografija | "Aquana" policiji prijavila nestanak ekspres restorana

"Aquana" je prijavila Policijskoj upravi Banjaluka, Odjeljenju za privredni kriminal, da restoran "Soriso", koji se vodio u osnovnim sredstvima, ne postoji u stvarnom stanju imovine ovog preduzeća.

Kako je potvrdio Velibor Vukajlović, v.d. direktora "Aquane", po preuzimanju dužnosti rukovodioca ovog preduzeća izvršen je vanredni kontrolni popis imovine, prilikom kojeg je ustanovljeno da u stvarnom stanju nema ekspres restorana, iako se vodio u knjigama preduzeća.

"Prijavu u vezi s tim predali smo Policijskoj upravi Banjaluka, Odjeljenju za privredni kriminal, koja će je uputiti na dalje postupanje nadležnom tužilaštvu", naveo je Vukajlović.

Nabavna vrijednost ovog restorana je oko 96.000 KM. Trenutno se u prostoru tog restorana nalazi zakupac sportski klub 'Bilijar osmica' koji je u taj prostor ušao januara 2019. godine.

Početkom marta predstavljen je izvještaj takozvanog Tima za reviziju, u kojem je navedeno i da je u "Aquani" nestao cijeli ekspres restoran te su pozvani nadležni organi da reaguju povodom tog slučaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije