Banja Luka

Banjalučani traže povrat novca za sezonske karte

Banjalučani traže povrat  novca za  sezonske  karte
Banjalučani traže povrat novca za sezonske karte

Česte padavine i uopšteno loše vrijeme "utjerali" su u minus bazene i vodene parkove, dok građani Banjaluke koji su kupili sezonske karte nisu dobro prošli, jer ih nisu uspjeli iskoristiti.

"Ove, kao i skoro svake godine do sada kupila sam sezonsku kartu za 'Aquanu', ali usljed stalnih padavina za čitavu sezonu sam se uspjela okupati samo dva puta. Smatram da bi rukovodstvo 'Aquane' trebalo naći neki način da izvrši povrat bar jednog dijela novca koji smo izdvojili za karte", rekla je Marija T. Iz JP "Aquana" navode kako uprkos brizi za klijente takva opcija nije realna ni izvodljiva, pogotovo u ovom trenutku.

"Bilo je ljudi koji su dolazili i raspitivali se za povrat novca, ali mi u ovom trenutku jednostavno nemamo neki konkretan odgovor, jer smo usmjereni na osposobljavanje i rješavanje tehničkih problema bazena", kaže Boris Jevđenić, šef službe marketinga "Aquane".  On dodaje da će u budućnosti možda biti moguće napraviti zamjenu "Aquaninih" karata za karte za Gradski olimpijski bazen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije