Banja Luka

Banjalučani uživaju uz našu domaću Grand kafu: Komšije, može kafica?

Banjalučani uživaju uz našu domaću Grand kafu: Komšije, može kafica?
Foto: N.N. | Banjalučani uživaju uz našu domaću Grand kafu: Komšije, može kafica?

Sa obje strane Vrbasa smješten je grad zelenila, lijepih žena i ljubavi.

Na lijevoj obali rijeke izvio se Kastel, jedna od najstarijih tvrđava u BiH. Banja Luka je poznata i po svojim parkovima i alejama, ali i najljepšim ženama koje šetaju Gospodskom ulicom. Kažu da su najveće bogatstvo ovoga grada upravo njegovi ljudi koji ga čine tako posebnim. Banjalučane još prati glas da su gostoprimljivi i topli ljudi. Komšije se jako poštuju i sa onim najbližim tradicionalno se i redovno ispija kafa i to ne bilo koja, već naša domaća

Grand kafa je zbog svog mirisa i ukusa prvi izbor velikog broja Banjalučana i svakog dana ih je sve više. Upravo zbog toga smo odlučili da prvi put napravimo kampanju za jedan grad, za našu Banja Luku i da se podsjetimo svih njenih ljepota i zahvalimo na povjerenju svim našim komšijama.

Kao zaštitno lice kampanje odabrali smo ljupku banjalučanku Nataliju Todorović, u digitalnom svijetu poznatiju kao #mamazapet koja nas provodi kroz grad u kojem je odrasla i koji obožava, i sa osmijehom poziva na zajedničku šoljicu naše domaće Grand kafe.

"Pored svakodnevne užurbanosti koja nas prati u životu i radu, često ne nalazimo vremena da uzmemo predah, malo odmorimo i uz šoljicu dobre kafe na trenutak zaboravimo na sve obaveze koje nas očekuju. Ovi momenti su jako važni jer nam upravo oni 'pune baterije' kako bismo uredno nastavili ispunjavati svoje obaveze ostatak dana. Baš zbog toga sam srećna jer će ova kampanja biti i mali podsjetnik svim mojim dragim Banjalučanima da ipak zastanu tokom dana i 'napune svoje baterije' uz šoljicu omiljene Grand kafe. Podsjetnik da uživaju u ljepotama našeg grada i društvu dragih ljudi", izjavila je Natalija Todorović.

Iz Grand kafe poručuju da je dobre komšijske odnose i vrijednosti koje oni predstavljaju neophodno njegovati tokom cijelog života.

I zato kada vidite lice naše nasmijane komšinice sa pozivom "Komšije, može kafica?", sjetite se da svakog dana nađete malo vremena za našu domaću Grand kafu i uživanje u stvarima i ljudima koji su vam bitni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije