Banja Luka

"Banjalučka motorijada": Spoj dobrog rokenrola i adrenalina na Kastelu

"Banjalučka motorijada": Spoj dobrog rokenrola i adrenalina na Kastelu
Foto: Ustupljena fotografija | "Banjalučka motorijada": Spoj dobrog rokenrola i adrenalina na Kastelu

BANJALUKA - Moto-klub "Istok" Banjaluka najavio je VIII "Banjalučku motorijadu", koja će krajem jula preobraziti tvrđavu Kastel u srce adrenalinske zabave.

"Od 28. do 30. jula 2023, pozivamo prijatelje bajkere, kao i Banjalučane svih generacija, na još jedan nezaboravan moto-događaj u našem gradu", saopštili su oni.

U nastojanju da stvore optimalan spoj dobrog rokenrola i adrenalina, spremili su bogat program.

Mlade rokenrol snage Banjaluke, grupa "Crni opal" iz Muzičkog ateljea "Rock simfonije", otvoriće program, a muzički program će uokviriti sad već tradicionalni koncert "Rock simfonije" na Banjalučkoj motorijadi, zatim fenomenalno "Belo Kopče", "Bijelo dugme Tribute Band", kao i KOB, "Fjužna pruga" i "Stringsi".

"Za bajkere i sve ljubitelje dvotočkaša pripremili smo i 'Zid smrti', banjalučki moto-spektakl. Osim toga, biće tu i takmičenje u sporoj vožnji za virtuoze u balansiranju motora na što manjim brzinama. Moto-defile se podrazumijeva, a naši gosti biće u prilici da se provozaju slikovitom okolinom Banjaluke do jezera Balkana", navodi se u saopštenju.

Banjalučka motorijada, koja se osmi put održava u gradu na Vrbasu, izrasla je u nezaobilazan ljetni događaj u Banjaluci.

"Pozivamo sve bajkere, naše sugrađane i sve ljubitelje dobre muzike i motora da planiraju dolazak na Kastel u posljednjem vikendu jula.

Svim gostima, koji dolaze iz svih krajeva bivše Jugoslavije, ali i iz drugih, udaljenijih dijelova Evrope, želimo sigurnu vožnju i nezaboravno putovanje", naveli su organizatori i dodali:

"Naša misija je da kroz Banjalučku motorijadu promovišemo moto-kulturu, drugarstvo, ljubav prema putovanjima, ali i da podstičemo odgovorno učešće u saobraćaju."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije