Banja Luka

Pratite nas na Google news

Banjalučka pivara: Nagrada za najboljeg pivopiju 3000 KM

Banjalučka pivara: Nagrada za najboljeg pivopiju 3000 KM
Banjalučka pivara: Nagrada za najboljeg pivopiju 3000 KM
N.V.

BANJALUKA - Tradicionalno takmičenje u brzom ispijanju piva „Nektar šampion“ počelo je u četvrtak, 15. oktobra i trajaće sve do 10. decembra. Kako je saopšteno iz Banjalučke pivare, očekuje se da će broj zainteresovanih za učešće premašiti sve dosadašnje rekorde

“Ovogodišnje rekordno interesovanje za izbor najboljeg pivopije,  veliki je izazov za nas na koji ćemo odgovoriti  još boljim zabavama u sljedeća dva mjeseca. To je ono što 'Nektar šampion' čini pravom šampionskom tradicijomjer nas sve motiviše da, uz najbolju zabavu,  budemo još bolji. Novina koju smo uveli ove godine jeste da takmičenje nije ekipno, već je učesnik samo jedan i samo jedan može biti pravi “Nektar šampion”,” izjavila je Milka Stanivuković,  PR menadžer Banjalučke pivare. 

Prva nagrada za najboljeg pivopiju je 3.000 KM, druga 2.000 KM, a trećeplasirani dobiće 1.000 KM.

Takmičenje „Nektar šampion“ je  podjeljeno u četiri regije u više od  30 gradova širom BIH. U brzom ispjanju piva iz boca od 0,33l oprobaće se oko 3000 učesnika u više od 100 lokala. Takmičenje će se odvijati u dva nivoa. 

Prvi nivo su kvalifikacije u kojima će se takmičari takmičiti za najbržeg “Nektar šampiona” u regiji. Iz svake regije sedam takmičara sa najboljim vremenom kvalifikuje se za posljednji nivo takmičenja. Pored ovih 28 takmičara, u posljednji nivo takmičenja kvalifikuju se još 4 takmičara sa najboljim ostvarenim vremenom, među svim ostalim takmičarima Nektar šampionata.  Drugi nivo takmičenja je veliko finale koje će biti održano sredinom decembra i na kojem će se izabrati “Nektar šampion”.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Prilika za mlade političare i političarke iz BiH

Marketing tim / 23.01.2020 00:00

U oktobru 2020. godine održaće se lokalni izbori u BiH, a na listama će biti i mlade osobe do 30 godina starosti, sa ili bez prethodnog političkog iskustva. Mlade vidimo kao ključni resurs za kreiranje novih ideja i stvaranje ugodnijeg ambijenta življenja.

Međutim da bi mladi mogli odgovoriti ovom zadatku i ispuniti očekivanja neophodno je da znaju kako funkcionira politički sistem u BiH, kako da zagovaraju nove ideje i stvaraju promjene i na posljetku da su uvezani s drugim mladima sličnih razmišljanja.

Institut za razvoj mladih KULT razvio je poseban program za omladinske političke lidere i liderice pod nazivom UMiDp, a upravo je otvoren poziv za treću generaciju mladih političara/ki ove obuke.

Obuka se sastoji od tri petodnevna modula, koji će se održati u februaru, aprilu i maju. Institut pokriva troškove prijevoza, smještaja i hrane za odabrane polaznike/ce.

U toku 2018. i 2019. g. ovu obuku pohađale su dvije generacije, 43 polaznika/ice iz 28 lokalnih zajednica iz 13 različitih stranaka, registriranih u BiH. Njihova iskustva pogledajte u videu:

Rok za dostavljanje prijava za treću generaciju je do nedjelje, 26. 1. 2020. godine do 23.59 sati, a prijave se dostavljaju isključivo putem online linka: http://mladi.org/myURL/umidp3.

Najčitanije